Termeni si conditii

Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul http://glissando.ro/ este oferit de SC Glissando SRL  cu sediul in Str. Garii, nr. 15, Timisoara  inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J35/2100/1991, avand cod unic de inregistrare R03486720, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Garii, nr. 15, Timisoara.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@glissando.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0256/497.702
Prin fax la numarul: -

II. Despre glissando.ro
www.glissando.ro este un serviciu prin  care Glissando SRL ofera informatii despre activitatea sa comerciala si despre produsele oferite partenerilor.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.glissando.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.glissando.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.glissando.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.glissando.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.glissando.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator al serviciului B2B
Site-ul www.glissando.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).Pentru a beneficia de serviciul B2B oferit de Glissando va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.glissando.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza initierii raportului dintre utilizator si societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.


V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.glissando.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.glissando.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.glissando.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.glissando.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.